تست گوه: ساختار و درصد كربن در ريخته گري چدن

هدف از آزمایش گوه اندازه گیری میزان سفید شدن چدن است که با ریختن یک نمونه آزمایشی گوه ای شکل انجام می گیرد. انجماد در گوشه نازک نمونه تقریباً فوری است و با افزایش ضخامت گوه طولانی تر می شود. هنگامی که نمونه پس از سرد شدن شکسته می شود ناحیه سریع سرد شده چدن سفید است و این ناحیه از نوک گوه تا منطقه ای که سرعت سرد شدن مناسب تشکیل گرافیت بوده امتداد دارد. مقطع شکسته شده نمونه ای را نشان می دهد که در آن نوک (که چدن سفید است) و قاعده (که چدن خاکستری شده) به توسط یک منطقه خالدار از هم جدا شده اند. شابلون نحوه اندازه گیری پهنای گوه را در مرز بین سفید و خاکستری ترسیم می نماید. این پهنا بر حسب میلیمتر بیان می شود و " عدد گوه ای مذاب" را مشخص می کند. 
برای دانلود مطلب به حجم 1.92MBروی اینجا کلیک کنید.

منبع: وبلاگ متالورژی دیتا

نظرات

ارسال یک نظر